Aktiviteter og tjenester du bør investere i nå

Senior samtalepartner – gratis

Vi vil heller jobbe og hjelpe norske bedrifter gjennom krisen uten kompensasjon enn å sitte med hendene i fanget deler av tiden.
Vi stiller derfor en av våre seniorer til disposisjon som samtalepartner for deg som  er toppleder i privat sektor, og som trenger noen å resonnere med i denne kaotiske tiden.

Fremtids- og markedsovervåkning  –  kostpris 

Vi tilbyr å identifisere hvilke eksterne endringer som kan komme til å skje – muligheter og trusler – og som dere må følge nå, og overvåke disse for dere, mens dere står i kriseledelsen.
Vi gjør det til kost  for private foretak, store som små, som del av dugnaden.

Vårens virtuelle strategiprosess  –  kostpris 

Vi støtter dere i å lage scenarier og markedssyn, forbereder, fasiliteter og dokumenterer leder – og styremøter og tilfører metodikk som setter dere i stand til å kommunisere det nye veikartet og ta den nye strategien til resultater.
Vi gjør det til kost  for private foretak, store som små, som del av dugnaden.

COVID-19 nyhetsbrev: 18 ledere og styrearbeider deler sine erfaringer og innsikt i kriseledelse, scenarier for krisen og fremtidssyn

I krisesituasjoner som nå er det ekstra viktig å utveksle ideer, perspektiver og scenarier for å kunne iverksette riktige tiltak på riktig tidspunkt. 18 ledere og styrearbeider med erfaring fra en rekke bransjer har nylig deltatt i 8 lederforum på Skype og diskutert 4 temaer knyttet til COVID-19:

  • Kriseledelse – hva vi som bedriftsledere står i nå
  • Scenarier for krisen
  • Fremtids- og markedssyn etter krisen
  • Hvordan tilpasse virksomheten til den nye virkeligheten etter krisen – om vi ikke kan møtes?