Vi i Bene Agere har jobbet sammen med ledere og ansatte i SpareBank1 BV for å utforme og implementere deres konsernstrategi og gjennomføre integrasjonen mellom SpareBank1 BV og SpareBank1 Nøtterøy-Tønsberg. Ett av våre verdiforslag er at kundene våre selv skal kunne fortsette arbeidet når konsulentene er ute, og vi setter stor pris på tilbakemeldinger som bygger opp under dette. Her kan du lese hva Rune Fjeldstad, CEO i Sparebank1 BV, tenker om samarbeidet med oss i Bene Agere.

Finansbransjen står ovenfor en digital revolusjon, og Bene Agere har gitt oss verktøyene vi trenger for å mestre fremtiden.

“Vår bransje står ovenfor en digital revolusjon med endret kundeatferd og en verdikjede som utfordres fra alle kanter. Da SpareBank1 BV konsernet skulle utvikle og implementere en strategi for å møte fremtiden var Bene Agere en naturlig samarbeidspartner. Jeg har jobbet med Bene Agere i flere år og kjenner godt til deres arbeidsmetoder.

Det strategiske veikartet Bene Agere bruker er svært effektivt i situasjoner hvor man skal gjøre store endringer i hele virksomheten fra å sette retning, utvikle en konkret strategi og gjennomføringsplan, mobilisere organisasjonen for endring og drive endringsarbeidet effektivt og målrettet.

Konsulentene i Bene Agere jobber sammen med og gjennom våre medarbeidere og legger igjen strukturkapital når de er ferdige slik at vi kan fortsette jobben på egenhånd. Vårt konsern har i dag en tydelig strategi for fremtiden med betjeningskonsepter og arbeidsmetoder som ivaretar både våre lokale og digitale kunder. Bene Agere har gitt oss verktøyene vi trenger for mestre fremtiden og nå våre mål og ambisjoner.”

– Rune Fjeldstad, CEO SpareBank1 BV

Nysgjerrig på hvordan vi kan støtte din bedrift? Ta kontakt!