Bene Agere har i år som tidligere år, æren av å være en av hovedpartnere til The Board Award (tidligere Womens Board Award). Den 9. mars går utdelingen av stabelen i våre lokaler i Bygdøy allé 2. Prisen setter søkelys på verdiskapning i styrerommet, og hedrer dyktige styremedlemmer med potensialet til å bli gode styreledere. De tre kandidatene som er nominert i år er:
Irene Waage Basili, Bachelor i Business Administration fra Boston University og Management programmes på IMD i Lausanne, CEO i GC Rieber Shipping og som styremedlem i blant annet Kongsberg Gruppen ASA og Pacific Basin Shipping Limited i Hong Kong.
Gisele Marchand, Siviløkonom fra Copenhagen Business School, CEO i Advokatfirmaet Haavind og styremedlem i blant annet i Gjensidige Forsikring, NorgesGruppen og Selvaag Bolig.
Glenn Veiby, Siviløkonom fra BI Oslo, Managing Partner i BA Group, styremedlem i MTHLVT og som styreleder i Digitale Medier 1881 AS, CALA & JADE og Blender Agency.

Prisutdelingen følges av et innlegg ved Jon Fredrik Baksaas og en paneldebatt om hva andre foretak kan lære av internasjonaliseringen til Telenor, Jotun, Wilh. Wilhelmsen og Engie (tidligere GDF Suez) der styreleder Odd Gleditsch d.y., konsernsjef Jan Eyvin Wang og Global leder E&P Maria Moræus Hanssen deltar i panelet.